There was an error in this gadget

Tuesday, July 19, 2011

dating wit cyla



hahaha what the exciting day to be... cyla my friend... berdating dekat kfc sana... fest time mang hahaha... at first... dating dengan wan... maklumlah, hari ni aku full shift...so aku kuar dengan wan untuk lunch... pas afternoon, aku kuar dengan straberry kapit ni... cyla nama dia...

ntah lah, terasa pelik pulak kuar dengan perempuan, terasa mature je hahaha... nak kata dating, tak jugak hahaha.. nak kata kuar makan... macam dating pulak.. hahaha

so aku go on je lah g kfc dengan cyla mambo ni... lagipun aku dah lama tak mamam kfc...dengan gaji pertama aku... dah alang2 cyla kuar, so aku ajak sekali but tak belanja la... belanja sendiri2 hahaha.... yang lucunya, cyla bawak bekal... dah kena ajak makan kfc, dia makan jugak bekal dia... perut apakah.... hahahah.. boleh menyumbat...

so kita orang pesan la menu yang sama. snack plate... buat penat jer orang tu promote yang baru.. tapi snack plate juga yang diminta... hahaha... nasib baik jugak masa tu tak banyak orang... kalau banyak... kena la tunggu... dah sejam jer masa rehat...

so dengan gentle man. aku susun la semua atas meja... cyla g bayar... hahahah... mcm laki bini pula... hahahaha.... lucu... so kita orang duduk.. belom sempat cyla nak ambik tisu, dia punya manager kfc dah sambar... aku pun ternganga la sebab begitu la nak kemaskan meja... suka2 hati jer main sambar dulang atas meja...

cyla ni jenis tak dapat tengok benda yang tak sempurna... kalau ada jer benda yang tak sempurna, pasti dia akan kritik...haaaa.... aku nak gelak pun tak ley sebab pisau dia pun kena rampas... sebab macam mana nak potong roti... hahaha...

apa pun macam biasa, aku akan makan dengan lahap... maklumlah lapar... cyla pula siat slow2 kulit dia... makan kontrol ayu.. aku peduli apa... sampaikan pipi aku kotor.... ingat cyla nak tolong lapkan supaya nampak romantik tapi dia bagi macam tu jer... hahahah in my dream leeee....

but at that moment... aku mula bercerita sesuatu yang pentimg... only cyla know.... hehehe... tapi cyla, satu hari nanti aku nak bagi tahu sesuatu,... aku dah bagi tahu... aku nak kau sampaikan... tapi bukan sekarang... bila kau dah sedar k.... heheheh

cyla, walaupun kecik... tapi nakal juga.... ada saja benda yang dicakapkannya... but one thing for sure... u r my friend.. cutiest friend...hehehhee....

No comments:

Post a Comment