There was an error in this gadget

Saturday, March 30, 2013

upsi kini

sekarang ni aku kat sem 8 dow... dah lama jugak aku tak update blog aku.. maklumlah projek juta2... jumpa client... tender lagi... hiiiii penat (hiiii = mengeluh ) Bercakap pasal sem 8... apa benda sem 8 tu? kalau dah upsi kiranya sikit lagi ko nak keluar... atau pun dalam bahasa sopan ... nak grade dah...

bila dah nak grade, Alhamdulilah sebab dah nak habis belajar... ko orang ingat senang ke study ni? kepala mcm nak meletop... kalau untung, waras... kalau tak untung, byk tanjung kat tanjung malim ni...

merapu la pulak aku ni yer.... biasalah, sem 8 ni byk benda yang nak kena buat. final project la katanyerrr.... pas tu kajian tesis katanyerrr... sibuk katanyerrrr... tapi aku tetap aku... aku buat sempoi2 jer .... yang terbaru, pengjaran viscom... urmmmm lagi lah... dah mcm final project kau....

bercakap pasal final project... aku sedikit tersentap la dengar harga kanvas mencecah ribuan ringgit... adoiyai... aku mcm nak terberak medengarnya.... kalau terkucil blh cover... ni terberak...

dah tu aku nak cekau duit kat mana??? kalau final project tu nilai dia cecah ribuan ringgit... bukan aku dapat untung pun... upsi yg dapat untung (macam la aku punya hebat sangat) tapi nak katanya kat sini... tak rela aku dengan harga yg sebegitu mahal... aku nak makan apa??!!!!cukup2 jer duit aku ni... dah la kat kat dewan kuo dia mahal... muka makcik kantin buat muka tak bersalah lah bagi satu cup rm 5 hengget... bukan sedap pun lauk... bla laaaa... pergghhhhh gurau jer makcik... terlebih pulak aku carut kat sini...

haishhhh kalau aku cari penaja dan ada penaja tak per lah jugak.. ni tajaan pun takde... harap mak bapa kat kampung... tak nak susahkan mereka...

bila dah sem 8 ni.... saat2 sedih mula dah terasa... maklumlah... dah nak berpisah... ngan kawan2... aku ni mana ada kawan sangat... tinggal seketul dua je kawan aku... tapi bila aku dah posting nnt... pandai2 la aku cari haluan sendiri... kawan2 buat masa ni penting... tapi bila dah habis belajar br ko tau air mata ko tu murahan....

okay2 lah... apa2 pun aku nak komplain nasi kat cafe mahal... uahuahauhuaha... komplain jangan tak komplain...
ni la muka aku yang suci... tapi hati tak berapa nak suci... comelll takkkkkkkkkk mcm kak ton??? comellllllllllllllll