There was an error in this gadget

Saturday, June 25, 2011

hari2 yang membahagiakan


hahahah hari ni aku happy sangat2... minah and ros... my lovely friend g survey basikal... wah3... bukan main girang walaupun terus terang aku cakap aku beli basikal sampai hutang ngan kawan.... hehehe nama dia bank ct...

ala hutang2 ni biasa... tapi hari ni aku ngan kawan aku survey basikal... mula2 g survey... agak mahal la sampai rm 300... so nasib baik la kawan aku tak terburu-buru.... g jugak survey kedai lain.. so akhirnya jumpa jugak kedai yang menawarkan harga sebanyak 220... kira okay la tue.... hehehe

so dah beli bawak pulak basikal tu guna kereta... alhamdulilah... cukup.... thanks alot to ros.. ko lah kawan aku dunia akhirat...

so kita orang g parkson... beli barang... makan2 ayam... heheheh perut lapar giler.... n then g pulak lepak rumah aku... tengok cerita karak... mula2 jer best lepas tu mcm merapu jer ending dia... walauponnnnnnnnn shahir berlakon

dah habis lepak rumah... lepak pulak rumah minah... hehehe... kat situ pulak sambung lagi tgk karak... adoi... so sampai ke malam la kiranya... penat jugak sehari-hari berjalan... heheheh...

tapi thanks too minah because lend your money... but i will pay it back! haiyoooo kuat pinjam duit olang la aku.... heheheh btw.. i have a new bike... so with that bike i will use to carik rezeki...dan aku arap bashikal tu tak ilang!!!!!!!!!!!!!!1 penat tau... pas beli ilang cam magic...

sebab dulu ilang 2 kali... kali ni jgn harap lah.... so adios... esok part 2 akan bercambungggggg

No comments:

Post a Comment