There was an error in this gadget

Sunday, December 2, 2012

lama dah cheq tak update blogggg

hai u olss... apa khabar!!! lama dah tak upload blog.. maklumlah , sibuk dengan kilen sana sini, projek juta2 jer.. tak pernah i buat projek beribu. kalau projek beribu, baik i buat kandang kambing. takpun kandang lembu. eh,, merapu la pulak.. maklumlah, tengah cuti2 ni. kepala pun mamai. suka mimpi di siang hari. walaupun ak tak tidur.

bercakap pasal cuti ni.... korang ingat tak bosan ker??? bosan wooo... baik aku study kat u... sebab apa aku cakap mcm tu? sebab boleh pegang duit sendiri. nak lepak kat kl pon boleh. nak beli sana beli sini... jumpa kawan... semua tu kalau tak rasa, memang rugi... biasalah study life was very fun. kepada yang suka dan rindu nak balik kampung tu, memang tak boleh nak kata apa lah sebab rumah dia orang. tapi bukannya stick kat rumah pon balik kampung...

bila bercakap pasal cuti ni,... apa jer la aku boleh buat. tido makan berak la aku boleh buat dan mampu lakukan... urmmm selagi aku tak kerja... selagi tu la aku pakat meroyan kat fb... sapa la nak paham jiwa aku ni dik non... yang penting... aku tak hipokrit. aku peduli apa kalau org anggap aku macam2... takde kene mengena ngan dia orang. kalau bagi aku makan takper la jugak... nak kata aku ni kaki perasan ke...koya ke... apa aku duli...

eh ke situ pulak... sesaja nak tulis ni sebenarnya... kepada yang rajin membaca sahaja...

No comments:

Post a Comment